شانزدهمین کنگره شیمی ایران در دانشگاه یزد برگزار می شود

شانزدهمین کنگره شیمی ایران 16 تا 18 شهریورماه امسال در دانشگاه یزد برگزار می شود.

آقای دکتر محمدعلی امراللهی دبیر این کنگره در هفتمین جلسه عوامل علمی و اجرایی آن که روز سه شنبه 21 خردادماه در محل اتاق کنفرانس گروه شیمی برگزار شد، با اعلام این خبر، هدف از برگزاری این کنگره را ارتقای سطح علمی و تحقیقاتی و ایجاد فضای مناسب برای بحث و تبادل نظر با حضور بیش از 1500 نفر از فرهیختگان و علاقه مندان این رشته عنوان کرد. آقای دکتر محمدعلی امراللهی تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه کنگره را 2000 عنوان مقاله در زمینه های شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی تجزیه، شیمی صنعتی، شیمی فیزیک و نانوشیمی ذکر کرد که پس از اعلام نظر داوران، فهرست مقالات پذیرفته شده در تیرماه جاری اعلام می شود.

این کنگره هر دوسال یک بار در یکی از دانشگاه ها و مراکز علمی با همکاری انجمن شیمی ایران برگزار می شود.

اضافه کردن نظر